Tolnai borvidék, Bonyhád, a Gábor Pincészet borai.
Rosé készítési technológiánk egyik legfontosabb pillére az alaposan megválasztott szüreti időpont, ezért a szőlőt nem teljes-, hanem technológiai érettségben szüreteltük, mielőtt savtartalma a kívánt szint alá nem csökken. A feldolgozás során fokozottan ügyelünk az erjedési hőmérsékletre, ami nem mehetett 16 Celsius-fok fölé. Színében világos rózsaszín, ízében a friss, illatos, piros-bogyós gyümölcsök zamata teszi teljessé a kóstolási élményt.
Hasonló Kékfrankos, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon jellegű és fajtájó borok, pezsgők még a borospincénkben.
Málnás-pillecukor illatú, pici karmazsin-cseresznyével és ribizlivel. Ízben cseresznyés, málnás, hosszú, gyümölcsös utóíz. Nagyon szép cukor-sav arány. Rendkívül friss, üde bor hosszú lecsengéssel, visszamaradt szénsavval. Színe szép rózsaszín, mint
Gyümölcsös, rubinpiros színű. A Kékfrankos meggyes ízeit hordozó, könnyen iható, üdítő hatású vörösbor. Paprikás szószokhoz, fiatal sajtokhoz, vidám beszélgetésekhez ajánljuk.
Sűrű szövésű, nagyon gazdag kékfrankos. Mindössze 1100 palalck készült belőle, hagyományteremtő szándékkal, azaz kiváló évjáratokban, nagy gondossággal kékfrankosból is szeretne a borászat csúcsbort készíteni. Ez most sikerült!
2017 a Kékfrankos éve! A mi kékfrankosunk a könnyedtséget, gyümölcsösséget és jó ihatóságot képviseli.
Kék szőlőből kíméletes, préselés nélküli technológiával állítottuk elő ezt az üde, fiatalos rozét. Elegáns, világos lazacszín jellemzi. Illatában a gyümölcsös frissesség dominál. Ízében málnás, gazdag zamatokkal bír. Élénk, harmonikus savak teszik kö
A magyar borrégiók, borvidékek és borászatok, valamint bor kínálatuk egy helyen.
Ha kérdése lenne, felkerülne az oldalunkra, meghirdetné, árulná nálunk a borait, vagy szeretné kibérelni ezt a webáruházat, üzenjen nekünk.