Tolnai borvidék, Bonyhád, a Gábor Pincészet borai.
A Chardonnay szüretet a jó időnek köszönhetően sikerült 2 hétre széthúzni; így lehetőség adódott arra, hogy a korábbi szüretből magasabb savú ropogósabb, a középidőben szüreteltből mérsékeltebb savú kerekebb bort, míg a későbbi szüretből nagyobb alkoholú, testesebb, maradék-cukros bort készítsünk. A száraz Chardonnayban ezen három szüreti időpontú bort házasítottuk a megfelelő arányban azért, hogy a bor kellemes savú, jó ivású, üde fajtajelleges legyen.
Hasonló Chardonnay jellegű és fajtájó borok, pezsgők még a borospincénkben.
Szikszói területről származó szőlőből, spontán, nagy hordóban erjesztett és érlelt Chardonnay, mely 5 hónapot töltött finomseprőn
A magyar borrégiók, borvidékek és borászatok, valamint bor kínálatuk egy helyen.
Ha kérdése lenne, felkerülne az oldalunkra, meghirdetné, árulná nálunk a borait, vagy szeretné kibérelni ezt a webáruházat, üzenjen nekünk.